Welkom in de Twiskespeeltuin
Zelfbeheer is zo gek nog niet !
Voorjaarsfeest 2013

 

Noteer in de agenda:

woensdagmiddag 15 mei van 13:00 - 17:00 een spetterend voorjaarsfeest met o.m. spelletjes, een DJ, springkussens en meer ! Wel moeten wij (helaas) een kleine bijdrage vragen van 1 euro per kind om de kosten te dekken, maar dan kunnen wij wel zorgen voor gratis limonade,ijsjes, een zakje chips en meer.

Let op : Wat dacht je ervan om mee te doen aan een heuse talentenshow ! Als we genoeg deelnemers hebben dan bouwen we een podium waarop je je kunsten kunt vertonen. De Jury zal dan het leukste of mooiste optreden belonen met een mooie prijs, en natuurlijk is er voor elke deelnemer een leuke troostprijs.

wil je meedoen ? vraag dan een formulier in de speeltuin of nog beter, vul gelijk dit formulier in.