Welkom in de Twiskespeeltuin
Zelfbeheer is zo gek nog niet !
Maandag 1 April paasfeest in de twiskespeeltuin !


 

 Het leek ons heel leuk om voor de kinderen een paasfeest te organiseren.

 

Maar wat is pasen nu eigenlijk, behalve eieren,eten en vrij zijn ?

 


Maar Helaas...


Wij hebben geen medewerking gekregen van de beheerder van het gebouw om de aktiviteitenzaal te mogen gebruiken. Om dit buiten te organiseren met een grote tent en alles erom heen is niet haalbaar: het is een hele organisatie om zo'n tent op te zetten en in te richten met banken,tafels,verwarmers enzovoort. Bovendien kost dit ook een hoop geld. En ook hier gaat het mis: de ingediende subsidieaanvraag via het stadsdeel "meedoen in noord" voor dit feest, groot 500 euro is ergens onder in de la beland. Schande, hier zijn "we" nog niet klaar mee !

Maar wij geven niet op hoor : We hebben de mei vakantie op het oog en willen dan weer een knetterende feestdag organiseren met springkussens, een DJ, ijs,limonade enzovoorts. We nemen aan dat de subsidie dan wel eens binnen is... Houdt de website en de affiches in de speeltuin in de gaten.

En belangrijk om te weten: de twiskespeeltuin is er voor iedereen en is van iedereen, dus heeft u een idee voor deze dag, kunt u iets bijdragen of heeft u een vraag laat het ons dan weten en gebruik  dit formulier of stuur een mail naar: beheer@twiskespeeltuinopen.nl.